pen Prezentare

Prezentare

                       - SPITALUL MUNICIPAL MORENI - (Pavilionul central, Pavilionul Administrativ, Sectia Pediatrie) este amplasat in partea de sud a Municipiului Moreni pe B-dul. 22 dec.1989  Nr. 18, pe DJ710A. Centrul municipiului la care se face referinta in aceasta prezentare poate fi localizat usor, atat prin pozitionarea lui in apropierea singurului bloc turn din municipiu cat si prin sensul giratoriu cu ceas si termometru. Distanta aproximativa din centrul municipiului la pavilionul central este de 700m si se poate ajunge in 15 minute de mers normal pe jos sau in 3-5 minute cu masina sau ambulanta.

                       Spitalul Municipal Moreni are un sistem pavilionar - doua sectii externe si un dispensar situate la o distanta de 0,5-1,5km.

   Cel mai apropiat punct de centrul municipiului este dispensarul T.B.C. la o distanta de aprox. 300m pe DJ720 Moreni-Ploiesti la intersectia dintre B-dul Republicii cu Str. Republicii. Aceasta destinatie poate fi atinsa in aprox. 5-10 minute de mers pe sau in 2-3 minute cu automobilul.

            Dati click pe harta pentru marire

Urmatorul pavilion ca distanta fata de centrul municipiului gazduieste Sectia Obstetrica-Ginecologie si Sectia Neonatologie si se afla la aprox. 500m pe DJ720 Moreni-Targoviste pe Str. Alexandru Ioan Cuza. Aceasta destinatie poate fi gasita in apoximativ 8-10 minute de mers pe jos sau 3-4 minute cu automobilul.

Cel mai indepartat pavilion fata de centrul municipiului este sectia Recuperare, Medicina fizica si Balneologie distanta aprox fiind de 1,5Km si este situat pe DJ710A Moreni-Iedera la intersectia Str. Capitan Pantea Ioan cu Str. Mihai Viteazu.

Aceasta destinatie poate fi atinsa in aproximativ 30-40 de minute de mers pe jos sau in 10-15 minute de mers cu automobilul. Forma de proprietate - Publica de stat.

Cladirea

- Spitalul este construit in anul 1952, din caramida cu structura de rezistenta din beton armat acoperit cu tigla. Are perimetrul imprejmuit cu gard din beton, cu alei de acces, spatii verzi, gazon, arbusti, flori. Intrarea in spital se face pe doua porti mari. Spitalul este o constructie cu parter si doua nivele.

 Pavilion central     Sectia Pediatrie (parter) si Corpul Administrativ (etaj)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pagina 2